Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Kırklareli Valisi Uğur Turan' ı ziyaret etti.

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Yonetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Kırklareli Valisi Sayın Uğur Turan' ı makamında  ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel Kırklareli Valisi Sayın Uğur Turan' a kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Vali Uğur Turan Ticaret Borsası’nın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Görüşmede, Kırklareli' nin tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmaları değerlendirildi. Başkan Turhan Altıntel,  Kırklareli Ticaret Borsası’nın her zaman ilimizin ticaretine ve ekonomisine katkı sağlamak için özveriyle çalıştığını vurguladı.

Başkanımız Turhan Altıntel ile bir süre görüşüp sohbet eden Kırklareli Valisi Sayın Uğur Turan Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Kırklareli Valiliği görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Altıntel' e ve heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.