Antalya Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 9 -13 Ekim tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezinde gerçekleştiriliyor.

TOBB Başkanımız ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği ANFAŞ Fuar Merkezindeki Yörex Fuarına Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel katılım sağladı.

Törene, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile kurum ve kuruluş temsilcileri ile Oda ve Borsaların Başkanları katıldı.

Açılış konuşmalarının yapıldığı törenin ardından, fuar alanındaki stantlar gezildi. Fuar alanını gezen Başkanımız Turhan Altıntel İllerin ve kurumsal olarak katılım sağlayan firmaların standlarını gezerek incelemede bulundu, fuarda yer alan yöresel ürünler hakkında bilgiler aldı.