Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat ve Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ na TOBB 80.Genel Kurulunda ziyaret.

Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel ile Meclis Üyemiz Hikmet Yıldırım Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat ve Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB 80.Genel Kurulunda bir araya geldiler.
Gerçekleşen sohbette Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat " İnşallah 1 yıl gibi kısa bir sürede Kırklareli ilimiz Avrupa'ya çıkış noktası olan Bulgaristan sınırında çok modern, geniş ve hızlı işleyen ve Kırklareli'ne, ülkemize yakışır yeni bir gümrük kapısına kavuşmuş olacak. İnşallah Allah nasip ederse 1 yıl sonra bu güzel gümrük kapısını açmak bizlere nasip olur." diye konuştu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Dereköy Sınır Kapısı’nın yeniden yapılandırılması için başlatılan sürece verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti..