Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası, Yambol Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyeleri ile beraberindeki heyet borsamıza ziyarette bulundular.

Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho STOICHEV, Kızılhaç Başkanı Antoaheta ANTONOVA, Yambol Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyeleri ile beraberindeki heyet borsamıza ziyarette bulundular.
Heyet; Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Meclis Üyeleri, Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel ve Kurul Üyeleri tarafından ağırlandı.
Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho STOICHEV, Kızılhaç Başkanı Antoaheta ANTONOVA, Yambol Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yambol Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırklareli Ticaret Borsası arasında İkili İşbirliği protokolünü imzaladık. Yambol ve Kırklareli arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesinde iki ülke arasındaki işbirliklerinin gelişmesinde çok olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.
Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho STOICHEV konuşmasında “Bizleri ağırlamanızdan dolayı teşekkür ederiz. İki oda ve borsa arasında imza altına alınan İkili İşbirliği Protokol’ ünün ülkeler arasında ekonomik açıdan fayda sağlayacağına inanıyorum. Bu tür karşılıklı ziyaretler Yambol ve Kırklareli arasındaki ilişkileri daha da geliştirecektir” dedi..