Güç Birlikteliği: Tarım ve Hayvancılıkta Ortak Hedefler İçin Anlamlı Ziyaret
Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altınel ve Meclis Üyelerimiz, Kırklareli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Oral’ı ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada; bölgemizde küçükbaş hayvancılığın mevcut durumu, üreticilerimizin karşılaştığı güncel meseleler ve sektörün geliştirilmesi adına atılabilecek ortak adımlar masaya yatırıldı. Kurumlar arası iş birliğinin ve ortak aklın vurgulandığı ziyarette, üreticilerimizin sahadaki gücünü artırmaya yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Kırklareli tarım ve hayvancılığına katma değer sağlayan, bu yolda emek veren tüm üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için Kırklareli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sayın Bülent Oral’a teşekkür ederiz.
Önceki Haber
Kırklareli Ticaret Borsası'ndan




