Kırklareli Ticaret Borsası ve Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan kermeste stand açarak yerimizi aldık.

Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel ile Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Tuğba Bayburtluoğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi' nin bahçesinde gerçekleştirilen kermes programına katılım sağladılar.
Okulun ihtiyaçları için yapılan kermeste, birbirinden lezzetli ürünler satışa sunuldu. Kermeste toplanan paraların okulun ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda harcanacağı öğrenildi.
Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi Müdürü Ali Zafer Güzelocak ile istişarelerde bulunarak her zaman olduğu gibi desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini belirttiler..