Kırklareli İli Oda ve Borsalar İstişare Toplantısı

Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Vural, Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Hüseyin Vural, Meclis Üyemiz Hikmet Yıldırım, Genel Sekreterimiz Emrah Çalışkan, Oda ve Borsaların Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreterleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Doğukan Toksoy' un katıldığı Kırklareli İli Oda ve Borsalar İstişare Toplantısı" Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda Dereköy Gümrük Kapısı'nın son durumu ile Enflasyon Muhasebesinin iş dünyasına olan etkileri değerlendirildi ve bir sonraki toplantının borsamızda yapılması kararlaştırıldı..