GÜNCEL ENDEKS
Kuzu
650,00 TL
893,00 TL

Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan ALTINTEL UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş.’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’ na katıldı.

UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş.’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 18 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU' nun katılımlarıyla İpsala DSİ 114. Şube Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Tarih: 18 Aralık 2019 Çarşamba | Haberler

UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Genel Kurulu’ na katılmak ve TOBB ve UMAT GTİ olarak modernizasyonu yapılan İpsala Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulunmak üzere Trakya' ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLOĞLU ve beraberinde ki heyet ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan ALTINTEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İsmail ALAYAYLA, Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU'nu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve İpsala Ticaret Borsalarını ziyaret ettiler.

Daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU' nun Başkanlığında,
UMAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya ÜZEN,Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan ALTINTEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İsmail ALAYAYLA, UMAT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri  ile UMAT A.Ş. şirket ortakları olan Trakya Oda/Borsa Başkanları ve Yöneticileri’nin katılımları ve Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan ALTINTEL' in Genel Kurul' a yaptığı sunum ile birlikte UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi..

Sosyal Medyada Paylaş

web tasarım