(TKDK) iş birliğiyle düzenlenen IPARD 3 2. Çağrı

Kırklareli Ticaret Borsası ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) iş birliğiyle düzenlenen IPARD 3 2. Çağrı "Çiftçilik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme" destek programı bilgilendirme toplantısı Borsamız  Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Çok sayıda katılımcı ile gerçekleşen toplantıda TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender tarafından IPARD 3 destekleri, başvuru şekilleri ile başvuruda uyulması gereken hususlar katılımcılara anlatıldı.
TKDK olarak IPARD3 2.Çağrı kapsamında M7 Kodlu "Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme/Kırsal Program"ı ilan edildi.
İçinde 7 farklı yatırım kalemi bulunuyor;
1-Bitkisel Üretim (Tıbbı-Aromatik, Süs Bitkisi,Fide-Fidan, Mantar, Solucan Gübresi ve Yem Bitkileri)
2-Arıcılıkve Arı Ürünleri
3-Su Ürünleri Yetiştiriciliği
4-Makina Parkları