Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı ve Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi / Finansman Programı Bilgilendirme Webinarı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğinde gerçekleştirilecek seminerde; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı ve Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi/Finansman Programı hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirilecek olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

(Webinar – İnternet Üzerinden) 13 Ağustos 2024 Salı Saat 10:00 - 11:30

Tüm üyelere katılım ücretsizdir. Seminere katılım adresi: https://tobb-org.zoom.us/j/92406260437?pwd=Ar91dz7AntdqWX8Z7Owt4saisFY4L1.1 (Şifre: 538862)